På lager
SKU
Dkcbk70209be

Silkematte røde juletræskugler Ø 6.7 cm

99,00 kr
Prisen er pr. æske a 8 stk. kugler

Silkematte røde juletræskugler Ø 6.7 cm

Silkematte røde juletræskugler Ø 6.7 cm. Smukke silkematte røde glas juletræskugler, den flotte røde farve, giver et flot udseende til dit juletræ.

Kuglerne er fremstillet i glas og har en diameter på 6,7 cm. Indersiden af julekuglen er ægte forsølvet. Kuglen får derved, et mere intensiv udtryk, når lyset rammer den.

Størrelse: Ø 6.7 cm Prisen er pr. æske med 8 julekugler. Glas juletræskugler, spir, juletræstoppe er et gammelt erhverv, som stadig håndhæves i dele af Eu og Østlandende, man mundblæser de fleste glaskugler, juletræs spir, juletræstoppe enten i frihånd, eller ved hjælp af forme. Vores leverandører er stadig i besiddelse af de gamle forme, og herved fremkommer, de meget gammeldags og traditionelle glas juletræs kugler, juletræs spir, juletræstoppe. Når kuglerne er formet, bliver de efterfølgende hånd dekoreret. Derfor kan der forkomme uregelmæssigheder Ujævnheder vil altid kunne forkommer på produkterne, mht. farven i forhold til shoppen fra produktion til produktion, da disse kugler er et håndarbejde, lavet af kyndige mundblæsere indenfor glas juletræskugler.

Specifikationer
FarveRød
Størrelse6,7 cm
StilartClassic
FinishSilkemat
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silkematte røde juletræskugler Ø 6.7 cm
To Top