På lager
SKU
dkcbk900be06

Silkematte alpin blå juletræskugler Ø 6.7 cm

99,00 kr
Prisen er pr. æske med 8 julekugler

Silkematte alpin blå juletræskugler Ø 6.7 cm

Silkematte alpin blå juletræskugler Ø 6.7 cm. Alpin blå julekugler er mundblæste. Den flotte blå farve, giver et flot udseende til dit juletræ.

Kuglerne er fremstillet i glas og har en diameter på 6,7 cm. Indersiden af julekuglen er ægte forsølvet. Kuglen får  et mere intensiv udtryk, når lyset rammer den.

Størrelse: Ø6,7 cm

Prisen er pr. æske med 8 julekugler Glas juletræskugler, spir, juletræstoppe er et gammelt erhverv, som stadig håndhæves i dele af Eu og Østlandende, man mundblæser de fleste glaskugler, juletræs spir, juletræstoppe enten i frihånd, eller ved hjælp af forme. Vores leverandører er stadig i besiddelse af de gamle forme, og herved fremkommer, de meget gammeldags og traditionelle glas juletræs kugler, juletræs spir, juletræstoppe. Når kuglerne er formet, bliver de efterfølgende hånd dekoreret. Derfor kan der forkomme uregelmæssigheder Ujævnheder vil altid kunne forkommer på produkterne, mht. farven i forhold til shoppen fra produktion til produktion, da disse kugler er et håndarbejde, lavet af kyndige mundblæsere indenfor glas juletræskugler.

Specifikationer
FarveBlå
Størrelse6,7 cm
StilartClassic
FinishSilkemat
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silkematte alpin blå juletræskugler Ø 6.7 cm
To Top