På lager
SKU
r02015774

Silkematte kobber ugle julekugler

119,00 kr
Sættet af ugle julekugler består af 4 stk. pr. æske

Silkematte kobber ugle julekugler

Silkematte kobber ugle julekugler, med brun sorte ugler på gren.

Gennem århundrede har vi været betaget af de kloge ugler som befinder sig i skovene rundt om i verden, de er både smukke og meget betagne ligesom denne smukke uglekugle, Denne jule uglekugle gør som de rigtige levende ugler, sidder stille og roligt og betragter, og ser altid tilfredse ud.

Uglekuglerne er lavet af glas, indersiden forsølvet, som giver julekuglerne et specielt udtryk. Efter de er mundblæste, kommer der et tryg på, og efterfølgende dekoreret i hånden med sortbrun glimmer. De får en til at tænke på uglerne i skoven når de hænger på et smukt pyntet juletræ.

Diameter på julekuglerne er 7 cm.

Sættet af ugle julekugler består af 4 stk. pr. æske.

Glas juletræskugler, spir, juletræstoppe er et gammelt erhverv, som stadig håndhæves i dele af Eu og Østlandende, man mundblæser de fleste glaskugler, juletræs spir, juletræstoppe enten i frihånd, eller ved hjælp af forme. Vores leverandører er stadig i besiddelse af de gamle forme, og herved fremkommer, de meget gammeldags og traditionelle glas juletræs kugler, juletræs spir, juletræstoppe. Når kuglerne er formet, bliver de efterfølgende hånd dekoreret. Derfor kan der forkomme uregelmæssigheder, da disse kugler er et håndarbejde, lavet af kyndige mundblæsere indenfor glas juletræskugler.
Specifikationer
FarveKobber
Størrelse7 cm
StilartMordern
FinishSilkemat
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silkematte kobber ugle julekugler
To Top