På lager
SKU
r03021574

Silkemat antracitgrå springende hjort juletræskugle

Special Price 109,00 kr Regular Price 119,00 kr
Antracitgrå julekugler med lys guld dekoreret rensdyr består af 4 stk. pr. æske

Silkemat antracitgrå springende hjort juletræskugle

Silkemat antracitgrå springende hjort juletræskugle. Silkemat antracitgrå glas julekugle, med guld dekoreret springende hjorte på.

Hjorte julekuglerne i silkemat antracitgrå, er moderne, enkle og smukke til mange morderne hjem. Hvor farverne holdes ned med det sort/grå/hvide nuancer.

Hjorte kuglerne er lavet af mundblæst glas, hånddekoreret med guld glimmer. Den vil klæde hvert et hjem og træ, eller bare have hængende med et smuk bånd ned i et vindue.

Diameter 7 cm

Antracitgrå julekugler med lys guld dekoreret rensdyr består af 4 stk. pr. æske.

Glas juletræskugler, spir, juletræstoppe er et gammelt erhverv, som stadig håndhæves i dele af Eu og Østlandende, man mundblæser de fleste glaskugler, juletræs spir, juletræstoppe enten i frihånd, eller ved hjælp af forme. Vores leverandører er stadig i besiddelse af de gamle forme, og herved fremkommer, de meget gammeldags og traditionelle glas juletræs kugler, juletræs spir, juletræstoppe. Når kuglerne er formet, bliver de efterfølgende hånd dekoreret. Derfor kan der forkomme uregelmæssigheder, da disse kugler er et håndarbejde, lavet af kyndige mundblæsere indenfor glas juletræskugler.
Specifikationer
FarveGuld, Grå, Multi
Størrelse7 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Silkemat antracitgrå springende hjort juletræskugle
To Top