På lager
SKU
dkrod040753818

Rød silkemat juletræskugle med swarovski sten

199,00 kr
Prisen er pr. stk.

Rød silkemat juletræskugle med swarovski sten

Rød silkemat juletræskugle med swarovski sten. Røde silkemat juletræskugle med swarovski sten, er special mundblæste glas julekugler. Med hvidt kringlelure mønster, og glimmer, samt swarovski sten.

Silkematte røde juletræs kugler, dekoreret i smuk hvidt glimmer og swarovski sten.

De smukke og unikke silkematte røde juletræskugler, med hvidt deko og swarovski sten. Juletrækuglerne er en special produktion.

Juletræs kuglerne er lavet af glas, indvendigt forsølvet. Hvorved kuglen får sit unikke smukke skær i lyset. Efterfølgende bliver de påtrykt et motiv og senere hånddekoreret.

Ø 8 cm

Består af 1 stk.

Glas juletræskugler, spir, juletræstoppe er et gammelt erhverv, som stadig håndhæves i dele af Eu og Østlandende, man mundblæser de fleste glaskugler, juletræs spir, juletræstoppe enten i frihånd, eller ved hjælp af forme. Vores leverandører er stadig i besiddelse af de gamle forme, og herved fremkommer, de meget gammeldags og traditionelle glas juletræs kugler, juletræs spir, juletræstoppe. Når kuglerne er formet, bliver de efterfølgende hånd dekoreret. Derfor kan der forkomme uregelmæssigheder, da disse kugler er et håndarbejde, lavet af kyndige mundblæsere indenfor glas juletræskugler.
Specifikationer
FarveRød, Hvid, Multi
Størrelse8 cm
StilartExclusive
FinishSilkemat
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rød silkemat juletræskugle med swarovski sten
To Top