På lager
SKU
dkrod040751818

Hvid silkemat special juletræskugle med swarovski sten

Special Price 159,00 kr Regular Price 199,00 kr
Prisen er pr. stk.

Hvid silkemat special juletræskugle med swarovski sten

Hvid silkemat special juletræskugle med swarovski sten. Denne glas juletræskugler er special fremstillet, sølv kringlelurer og swarovski sten.

Silkematte hvide juletræskugler,dekoreret i smuk sølv glimmer og med swarovski sten.

De smukke og unikke silkematte hvide juletræs kugler med den smukke sølv dekor og swarovski sten er en special produktion.

Juletræs kuglerne er lavet af glas,  indvendigt forsølvet. Hvorved kuglen får sit unikke smukke skær i lyset. Efterfølgende bliver de påtrykt et motiv og senere hånddekoreret.

Ø 8 cm

Sættet består af 1 stk.

Glas juletræskugler, spir, juletræstoppe er et gammelt erhverv, som stadig håndhæves i dele af Eu og Østlandende, man mundblæser de fleste glaskugler, juletræs spir, juletræstoppe enten i frihånd, eller ved hjælp af forme. Vores leverandører er stadig i besiddelse af de gamle forme, og herved fremkommer, de meget gammeldags og traditionelle glas juletræs kugler, juletræs spir, juletræstoppe. Når kuglerne er formet, bliver de efterfølgende hånd dekoreret. Derfor kan der forkomme uregelmæssigheder, da disse kugler er et håndarbejde, lavet af kyndige mundblæsere indenfor glas juletræskugler.
Specifikationer
FarveSølv, Hvid, Multi
Størrelse8 cm
StilartExclusive
FinishSilkemat
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hvid silkemat special juletræskugle med swarovski sten
To Top