Udsolgt
SKU
jule100738

Carla og Vilhem Hansen´s Juletekstildug, rød

Special Price 129,00 kr Regular Price 179,00 kr
Carla og Vilhem Hansen´s Juletekstildug, rød er en fantastisk juledug i god kvalitet fra Carla og Vilhem Hansen. Carla og Vilhem Hansen´s tegninger fra 1950 érne er igen kommet til live, og her med den meget flotte vinyl belagte jule tekstildug med nisser, bort på siderne på langs dugen med nisserne, grisen, hjerter mm, ligeledes i midten af dugen. Denne vare forhandles i samarbejde med vores samarbejdspartner Dugen.dk. Hvor købet af denne vare foregår

Carla og Vilhem Hansen´s Juletekstildug, rød

Carla og Vilhem Hansen´s Juletekstildug, rød er en fantastisk juledug i god kvalitet fra Carla og Vilhem Hansen. Carla og Vilhem Hansen´s tegninger fra 1950 érne er igen kommet til live, og her med den meget flotte vinyl belagte jule tekstildug med nisser, bort på siderne på langs dugen med nisserne, grisen, hjerter mm, ligeledes i midten af dugen.
  • Bredde 140 cm
  • Vinylbelagt forside
  • Falder blødere til bordet
  • Med antiskrid bagside

Huskeseddel:

Størrelsen på din dug ex : Hvis dit bord måske er 90 cm i bredde, og 180 cm i længde, og den pågældende dug, som du vælger er 140 cm i bredde, så skal du vælge en længde på 2,30 cm, da der skal hænge lige meget ned hele vejen rundt.

Ved spild af væske, skal dette fjernes straks, da det er imprægnerede tekstiler, som ikke er 100 % vandtætte.

Da dugene har været oprullet på rør under transport, kan dugene have buler, men som fortager sig, når denne har lagt på dit bord op til 2-3 uger.

NB: Ønsker du flere duge i forskellige længder, så tilføj dette i bestillingen under bemærkninger.

Se flere duge på https://www.dugen.dk

 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Carla og Vilhem Hansen´s Juletekstildug, rød
To Top