På lager
SKU
r02014774

Rød silkemat julekugle med guld dekor

119,00 kr
Sæt a 4 røde silkematte julekugler a 4 stk. 119

Rød silkemat julekugle med guld dekor

Rød silkemat julekugle med guld dekor, gaver med sløjfer

Smuk julekugle fyldt med masser af gaver. Sæt af 4 stk. julekugler af billedet med de fortryllende gaver rundt om, den ene gave skønnere end den anden. De flotte gaver er efter kuglen er mundblæst, blevet trykket på hvor man derefter hånddekorer kuglerne i hånden.

Kuglerne er fremstillet i glas og har en dia meter på 7 cm, Indersiden af julekuglen er ægte forsølvet, da kuglen derved giver en mere intensiv udtryk, når lyset rammer den.

Sæt a 4 røde silkematte julekugler.

Glas juletræskugler, spir, juletræstoppe er et gammelt erhverv, som stadig håndhæves i dele af Eu og Østlandende, man mundblæser de fleste glaskugler, juletræs spir, juletræstoppe enten i frihånd, eller ved hjælp af forme. Vores leverandører er stadig i besiddelse af de gamle forme, og herved fremkommer, de meget gammeldags og traditionelle glas juletræs kugler, juletræs spir, juletræstoppe. Når kuglerne er formet, bliver de efterfølgende hånd dekoreret. Derfor kan der forkomme uregelmæssigheder, da disse kugler er et håndarbejde, lavet af kyndige mundblæsere indenfor glas juletræskugler.
Specifikationer
FarveRød, Guld, Multi
Størrelse7 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Rød silkemat julekugle med guld dekor
To Top